نبض الشارع
سجل و تمتع بخدمات موقعنا
ملاحضة
عملية التسجيل سهلة جدا فقط اسمك و ايميلك و رقم سري

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

نبض الشارع
سجل و تمتع بخدمات موقعنا
ملاحضة
عملية التسجيل سهلة جدا فقط اسمك و ايميلك و رقم سري
نبض الشارع
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

nermeen
nermeen
35
35
انثى عدد المساهمات : 18007
ذهب : 36295
تقييم المشاركات : 265

ayboy dergisinin 2012 yılı kapağında tamamen çıplak Fotoğraf skandalı Sila Şahin Türk oyuncu Giysiler 2012 olmadan Fotoğraf skandalı Sila Şahin Playboy tamamen çıplak Empty ayboy dergisinin 2012 yılı kapağında tamamen çıplak Fotoğraf skandalı Sila Şahin Türk oyuncu Giysiler 2012 olmadan Fotoğraf skandalı Sila Şahin Playboy tamamen çıplak

الإثنين مارس 05, 2012 11:23 am
ayboy dergisinin 2012 yılı kapağında tamamen çıplak Fotoğraf skandalı Sila Şahin Türk oyuncu
Giysiler 2012 olmadan Fotoğraf skandalı Sila Şahin Playboy tamamen çıplak

Playboy dergisinin 2012 yılı kapağında tamamen çıplak Fotoğraf skandalı Sila Şahin Türk oyuncu
Giysiler 2012 olmadan Fotoğraf skandalı Sila Şahin Playboy tamamen çıplak

Türk aktris tarih, sanat ve Türk Playboy dergisinin kapağında çıplak görünen Türk. Ilk kez ne olur dergisinin kapağında tamamen çıplak Satılık Şahin ortaya çıkmasından sonra Türkiye halkına şok edici "Playboy" başka bir sürümü geldi

Bu görüntüler Türkiye'de tartışmalara yol açtı, gerçek şu ki birçok Müslüman Sylla, o ifade ve ben o gerçek özgürlüğü hissetmek istedim ne yaptığını haklı özellikle sonra. Var

Bu hareket onlara yönlendirilir TB ailesinin rağmen muhafazakâr bir aile, ancak derginin kapağında tamamen sıyrılmış ünlüdür, burada belirtilen ve ben çocukluğumdan beri bu Azemtna saklı eğitiminin etkilerini aşmak ve bu görüntüleri ben büyüdü kısıtlamalar sinirimi çıkarmak olduğunu istediğini söyledi. "

O dövme görüntüleri sıkı kız çocuklarının eğitiminin etkileri muzdarip ne dikkat çekmek için bu tartışmalara yararlanmak söyledi.

Sala o ona her şeyi istediğiniz ve sadece ölümün hissedildiği şekilde yapmak için gerekli olduğunu söyledi Latince "Che Guevara" nın lideri olarak kendini gördüğünü söyledi.

Bir gün Alman dergisi bir dizi yayınladı ve çıplak ve babası ve annesi bir mesaj yönelik görünmesini önce Şahin de televizyon çıktı ve bu Arjtahm bu Msamehtha tahrikli nedenlerini anlamak ve onun evine dönmesine izin.

Bu, baba Şahin reaksiyon Amamha ve teyzeleri ve Akhualha onu uyardı ama özellikle dergisinin kapağında ilk Türk soyunması olma, endişe, Türk toplumunun tepkisini ifade ettiğini belirtmekte yarar var